Hvorfor vælge os?

FERIEHUS UDLEJNING I/S er et velrenommeret feriehusudlejningsbureau med over 30 års erfaring. Vi har specialiseret os i udlejning af feriehuse i det dejlige Vestjylland.

Som en af de største udbydere i Vestjylland udlejer FERIEHUS UDLEJNING I/S ca. 450 feriehuse i områderne Vester Husby - Vedersø Klit - Nørhede Øst/Vest - Nr. Fjand - Sdr. Fjand - Bjerghuse - Skalstrup i Ulfborg - Vemb turistområde.

Flotte kataloger
FERIEHUS UDLEJNING I/S producerer hvert år et flot farvestrålende katalog, som er et af markedets flotteste og mest informative kataloger. Vi sætter en dyd i ærlighed og gør derfor ekstra meget ud af vores husbeskrivelser, som alle bliver præsenteret med et udendørsbillede, indendørsbillede og en grundtegning af huset.

Det er jer der bestemmer
Udlejning af feriehuse er en tillidssag. Derfor er det ejerne, der er i højsædet hos FERIEHUS UDLEJNING I/S. Du behøver derfor ikke at undvære dine årlige ferier i dit feriehus. Vi accepterer gerne reservering af dit eget feriehus, når blot vi får besked herom.

Online booking
FERIEHUS UDLEJNING I/S har forstået vigtigheden af informationsteknologi og bestræber sig på hele tiden at være blandt de førende indenfor dette område. Samtlige huse bliver præsenteret på internettet og der er indført direkte søgning og booking af vore huse på internettet.

Døgnåbent
Hos os sover telefonen aldrig! Vi står altid til rådighed uden for normal åbningstid og med vores store lokalkendskab kan vi hurtigt klare alle problemer. Hos FERIEHUS UDLEJNING I/S kommer gæsten altid i første række og vi har nogle af branchens længste åbningstider også i weekenden, hvor gæsten har allermest brug for os.

Højt serviceniveau
Hos FERIEHUS UDLEJNING I/S skal alle huse kontrolleres efter hver udlejning og vi tilbyder en af branchens bedste serviceordninger. Vi har ansat servicefolk til både rengøring, spa-rengøring, pool-rengøring og en alt mulig mand. Det betyder, at vi ofte kan begrænse jeres omkostninger ved fejl eller mangler i feriehuset ligesom vi gerne står til rådighed med en hjælpende hånd ved gennemsyn og rengøring af huset.