Gratis vurdering

Hos FERIEHUS UDLEJNING I/S vurderer vi gerne dit feriehus, rådgiver gerne om tilbygninger, renoveringer eller måske bare et godt råd - ganske uden beregning.

Skulle du have lyst til at udleje dit sommerhus gennem os eller måske bare høre om mulighederne indenfor udlejning af feriehuse står vi gerne til rådighed med økonomiske overslag eller beregninger, alt sammen baseret på vor årelange erfaring.

Så skulle du være den lykkelige ejer af et feriehus i Ulfborg-Vemb området, tøv ikke kontakt FERIEHUS UDLEJNING I/S og få en aftale.

Høj standard - en nødvendighed.
FERIEHUS UDLEJNING I/S sætter kvalitet frem for kvantitet. Vi ved, at kundens forventninger er stigende og at det er af stor vigtighed, at huset kvalitetsmæssigt er i orden. Herigennem undgås mange problemer og lejerne får en tilfredsstillende ferie. Vi stiller derfor også nogle minimumkrav til bl.a. inventar og omgivelser. En listning af disse minimums krav vil kunne rekvireres hos FERIEHUS UDLEJNING I/S.

Medlem af brancheforeningen
FERIEHUS UDLEJNING I/S har som medlem af brancheforeninger forpligtet sig til at yde en minimumsservice og overholde såvel legale som etiske regler indenfor branchen.Vi mener, at det er en nødvendighed at sende se rigtige signaler såvel overfor ejer som lejer og som medlem af feriehusudlejernes brancheforening har alle parter en overordnet forening, der også politisk har mulighed for at sætte en dagsorden.

Yderligere information om brancheforeningen kan findes på www.fbnet.dk