Tilmeld dig det nye koncept, så skal du blot melde skaden til  Feriehus Udlejning I/S – så ordner vi det hele i samarbejde med De Frie Forsikringsmæglere.

Spar tid og penge

Som husejer kommer du af og til ud for, at lejerne forårsager skader i dit feriehus. Det er jo altid ærgerligt – men det er desværre svært at undgå.

Indtil i dag er det også besværligt rent tidsmæssigt, da du ikke får klar besked fra forsikringen om, hvor meget af skaden som erstattes. Ligesom en hel del
skader afvises på baggrund af hvem, der er juridisk ansvarlig – hvilket også indebærer en masse unødig tid og papirarbejde for dig såvel som lejeren, indtil
forsikringsselskabet har accepteret skaden.

Hos den nye skadesfond, som bestyres af De Frie Forsikringsmæglere, vil du straks blive oplyst om skaden dækkes – og det betyder også, at du får udbetalt erstatningen, så snart skaden er opgjort. Læs mere om hvordan det nye koncept dækker og hvilke fordele du får – det er næsten for let.

Sådan dækker forsikringerne nu

Selvrisiko, anden skade der ikke er omfattet afforsikringerne eller fonden.

DETTE OMRÅDE MÅ HUSEJEREN ELLER BUREAUET SELV BETALE I DAG.

 

 

Ferierejseforsikring, Europæiske Rejseforsikring eller Feriefond.

DÆKKER INDBO/ANSVARSSKADER.

 

 

Husejerens egen forsikring dækker: brand, tyveri og vandskade.

IKKE TYVERI SOM LEJERE BEGÅR.

Sådan sækker det NYE koncept

DEN NYE SKADESFOND DÆKKER hvor der ikke er dækning fra anden side samt selvrisikobeløb.

DETTE ER NYT!

 

 

ANDEN SKADE DÆKKER når noget tabes og laver mærker på gulvet eller bordet, en lampe falder ned og hvad der måtte ske af pludselige skader.

DETTE ER NYT! NY FORSIKRING TIL SOMMERHUSET.

 

 

Ferierejseforsikring, Europæiske Rejseforsikring eller Feriefond.

DÆKKER INDBO/ANSVARSSKADER.

 

 

Husejerens egen forsikring dækker: brand, tyveri og vandskade.

IKKE TYVERI SOM LEJERE BEGÅR.

DET DÆKKES NU VIA DEN NYE

SKADESFOND

Hvordan virker det? Vi har oprettet en skadesfond, der i første omgang er på DKK 200.000,-. Dette beløb har vi fundet frem til ved at se på, hvad der er udbetalt de sidste 2 år. 

OBS!

Selv om det er et godt koncept, så skal det ikke være et ”ta’ selv bord”. Hvis vi misbruger ordningen, vil forsikringsselskaberne opsige aftalen på et eller
andet tidspunkt.