Badeland

Holstebro Badeland

Holstebro Badeland er ikke kun for børn og barnlige sjæle, men for alle, der lever efter reglen: at lege er at leve. Et samlingssted for familie og venner, der vil hygge sig i mange timer.

50 m bassin, tropisk børnevenligt klima, soppebassin, klovnebassin, strandbassin, badeland, spa, varmtvands bassin, 75 m vandrutchebane ”Black Hole”, modstrømsanlæg,  1m og 3m vipper, grotte og dampbad. Badeland, Svømmehal, Wellness - alt sammen samlet et sted.

Køb din billet hos Feriehus Udlejning I/S og spar penge!

Holstebro Badeland
Jeppe Schous Gade 14
7500 Holstebro
Tlf.: 9740 1044
post@holstebro-badeland.dk
www.holstebro-badeland.dk

Ulfborg Svømmecenter

Svømmecentret i Ulfborg er meget børnevenligt og med gode oversigtsforhold for forældrene. Soppe- og børnebassin er med 32 gr. varmt vand og ved børnebassinet er der desuden en 40 meter lang vandrutschebane samt en vandkanon.  I soppebassinet er der en paddehat, hvor vandet ligeledes automatisk strømmer fra.

I svømmebassinet er der 1 og 3 meters vipper. Med 3,8 m til bunden er der god mulighed for at lave udspring. Der er i forbindelse med svømmehallen store og lyse omklædningsrum, hvori der forefindes sauna. Ved svømmehallens bassinkanter er der borde og stole til fri afbenyttelse. Derudover er der i Fritidscentret en kiosk, som tilbyder grillpølser, sodavand, kaffe, te, slik, is m.m.

Køb jeres billetter hos Feriehus Udlejning I/S.

Vestjydsk Fritidscenter
Sportsvej 1
6990 Ulfborg
Tlf.: 97 49 17 56
www.vestjydskfritidscenter.dk