Beach Bowl - generelle betingelser for Key2Activity

Ved køb af Key2Activity har alle, der bor i sommerhuset og er omfattet af bookingen, fri og ubegrænset adgang til:

  • Bowling
  • Adventure golf
  • Fitness center
  • Tennis
  • Wi-Fi og Internet café

inden for Beach Bowls normale åbningstider. Hos os kan der lejes bowlingsko, golfkøller, tennisketsjer, tennisbolde og spinningsko for kr. 12,- pr. person.

Bowling (10.00 - 22.00) - 1 bowlingbane, 60 min. ad gangen

En sjov og populær familiesport, hvor alle kan være med. Både de helt unge og de lidt ældre. Med aktivitetsnøglen reserverer I blot et af centrets 12 bowlingbaner og banen er kridtet op til en hyggelig og aktiv eftermiddag.

Adventure golf (10.00-22.00) - 1 runde ad gangen

Tag også en runde på den flot anlagte 18-hullers adventuregolf-bane med både fairways, roughs og greens. Med aktivitetsnøglen er entréen gratis for alle. Køller kan lejes på stedet.

Fitness Center (07.00-22.00)

Er du mere til fitness og ønsker du at holde formen ved lige i din ferie, står de topmoderne fitness faciliteter til din rådighed. Nyd den smukke udsigt over markerne og Ringkøbing Fjord, men du løber, cykler eller stepper.

Tennis (10.00 - 22.00) - 60 min. ad gangen

Med aktivitetsnøglen kan I også spille tennis så ofte, I har lyst. Centret råder over en velanlagt tennisbane, som frit kan benyttes. Så husk endeligt tennissko. Ketsjere kan lejes på stedet.

Wi-Fi & Internet Café (10.00 - 22.00) - 30 min. ad gangen

Internet-caféen er det sidste i rækken af Key2Activity tilbud. Caféen er meget populær især blandt de unge og det er stedet, hvor nye venskaber knyttes. Booking kan foretages pr. telefon på 9733 8900 eller ved personligt fremmøde. Efter aktivitetens ophør kan der bookes påny. Ved manglende fremmøde spærres aktivitetsnøglen 48 timer. Eventuel spærring ophører ved aftalens udløb.

Generelle betingelser

Key2Activity kan kun bestilles for hele ferieopholdets længde, og der skal som minimum betales for en hel uge. Ved booking udover en uge betales pr. ekstra dag 1/7 af ugeprisen. Denne aftale indgås direkte imellem dig som lejer af sommerhus hos Feriehusudlejning I/S og Beach Bowl A/S, Lodbergsvej 36, Søndervig, DK 6950 Ringkøbing.

Feriehusudlejning I/S modtager formidlings-provision, og indgår alene som formidler. Alle forpligtigelser og alt ansvar i forbindelse med Key2Activity påhviler: Beach Bowl A/S (CVR-Nr.: 31186129). Adresse: Lodbergsvej 36, Søndervig, DK-6950 Ringkøbing.

Ved spørgsmål kontakt venligst direktør Bjarne Øgendahl på telefon 9733 8900.

Læs mere omrking Beach Bowl's Key2Activity.