Efterårsferie i sommerhus ved Ulfborg

Hold en hyggelig efterårsferie i sommerhus ved Ulfborg/Vedersø Klit. Nyd en lang gåtur på stranden og tænd op i pejsen, når I kommer tilbage i sommerhuset. I et sommerhus ved Ulfborg er der masser af tid og plads til samvær og hygge og til at nyde efterårets smukke farver. Nedenfor finder I alle vores ledige sommerhuse i efterårsferien.

Se alle tilbud her.

Er der ingen ledige sommerhuse?
Nedenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag.
Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse"
for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.


Sommerhus til efterårsferien

Aktiviteter og shopping i efterårsferien

Beachbowl 3
Holstebro Badeland
Baboon City

Aktiviteter

Er man interesseret i at komme ud og opleve noget vil der være rig mulighed for det. Af indendørs aktiviteter finder man f.eks. Beach Bowl i Søndervig, Bowl´n Funi Holstebro eller Baboon City i Herning, som er et kæmpe indendørs legeland. Er vejret til det kan man tage til Adventure Park i Ringkøbing. Her er der rig mulighed for at spille adventure golf, fodboldgolf eller mange andre udendørs spil. Man kan også besøge Vesterhavets Fodboldgolf i Ulfborg. Her finder I også mange andre spændende udendørs aktiviteter. Er man til en cykeltur i det dejlige feriehusområde kan man bl.a. leje cykler hos Feriehus Udlejning I/S.  

Shopping

Ulfborg By byder på et lille udvalg af butikker indenfor tøj, sko og isenkram. Butikkerne har alle åbent til daglig. Ønsker man for alvor at shoppe igennem kan man med fordel besøge Holstebro City, Ringkøbing By eller Herning Centret i Herning. Her er der mange gode tilbud at hente både for store og små.

Nyd efterårsferien med hele familien

Colourbox Familie Foran Computer
Sauna
Badeland og svømmehal

Efteråret er for mange en dejlig årstid. Bladene på træerne skifter farve, og mange ting i naturen ændrer sig. De berømte efterårsstorme kigger forbi og man får rig mulighed for at se Vesterhavet i oprør. Mange børnefamilier tager afsted på efterårsferie for at hygge sig. Det kunne man f.eks. gøre i et af vore lækre poolhuse
Her kan børnene få mange timer til at gå i poolen, og efter en badetur kunne man slappe af i saunaen. Ønsker man blot fred og ro sammen med sin nærmeste kan man benytte sig af vores 2 personers tilbud.