Juleferie

Tag på juleferie i sommerhus ved Ulfborg / Vedersø Klit - valgfri ankomstdag

Nyd den søde juletid sammen med familien væk fra hverdagens stress og jag. Tilbring en dejlig juleferie i sommerhus ved Ulfborg/Vedersø Klit i fantastisk smukke naturomgivelser ved vestkysten. Se vores ledige sommerhuse til jul nedenfor - Vi tilbyder valgfri ankomstdag både til jul og nytår.

Se alle tilbud her.


Sommerhuse til juleferien

Er der ingen ledige sommerhuse?
Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. 
Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" 
for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Juleshopping og hyggelige restauranter

juleferie
Weihnachten
Kromad Lille

Shopping

Skal du nå at købe de sidste julegaver? Så er der rig mulighed for det i vores område. Ulfborg By byder på et lille udvalg af butikker indenfor tøj, sko og isenkram.
Ønsker man et lidt større udvalg kan man med fordel besøge Holstebro City, Ringkøbing By eller Herning Centret i Herning.
Her er der mange gode tilbud at hente både for store og små. Spørg på bureauet for åbningstider. 

Restauranter

Vil man helst være fri for selv at skulle stå for tilberedningen af julemiddagen eller julefrokosten, så kan man bestille mad ud af huset på mange af områdets restauranter. Se udvalget her eller få bureauets personale til at undersøge hvilke muligheder, der foreligger.

Juleferie med hele familien

Vinterbillede Thorsminde 1
Familie Med Hund
Pejsild

Julen er traditionernes fest. Julen betyder hygge, familiesamvær og god mad. Hold jul i et af vores dejlige feriehuse ved Vestkysten. Nyd en kold vinterdag foran brændeovnen – tag en svømmetur i poolen – slap af i spabadet eller bare nyd at du har fri. Der er mulighed for fri ankomstdato ved de fleste huse. Spørg bureauet hvis I er i tvivl.