Last minute sommerhus ved Ulfborg

Spar op til 15 % på prisen - book nu!

Når I lejer et last minute sommerhus i Ulfborg, kan I spare på pengene uden at spare på kvaliteten og oplevelserne. 
Nedenfor finder du alle vigtige informationer omkring vores last minute tilbud. Pak bilen og tag familien med på en hyggelig ferie i Ulfborg med masser af oplevelser og hyggelige stunder sammen med familien.

Se alle tilbud her.


Sommerhuse med Last minute tilbud

Er der ingen ledige sommerhuse? 
Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato. 

Spontan sommerhusferie i Ulfborg

Sommerhuse Klitter Vej
Hvide Sande sommerhus
rødt sommerhus klitter

Hvis i er klar til at tage afsted med kort varsel, så har i mulighed for at leje de bedste sommerhuse, til en meget skarp pris. En spontan ferie i sommerhus i Ulfborg er altid en oplevelse, uanset om i holder ferie med hele familien eller kun med to personer. Et Last-Minute sommerhus sikrer jer ikke blot huset til en meget attraktiv pris, i får også mulighed for at prøve nye sommerhuse og opleve andre områder, end dem i allerede kender. I Menuen for oven kan du vælge de forskellige sommerhuse med Last Minute tilbud med ankomst næste lørdag. Vælg dit drømmehus og tag på spontan ferie i Ulfborg allerede på lørdag! 

Tag hunden med på ferie

COLOURBOX4868611
COLOURBOX6882416
COLOURBOX9897185

Din hund er velkommen på ferien i Ulfborg - så kan hele familien holde ferie sammen! Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse, hvor hund er tillladt. Et sommerhus giver de perfekte rammer for ferien med hund, da det er en super fleksibel måde at holde ferie på og med adgang til den skønneste natur med højt til himlen. Tag bl.a. hunden med i en af de indhegnede hundeskove, hvor du kan lade linen ligge og lade hunden boltre sig. Læs mere om ferie med hund.