Miniferie ved Ulfborg

Tilbring en forlænget weekend ved Vesterhavet – Feriehus Udlejning I/S tilbyder muligheden for at leje mindre end en uge i sæsonerne C-D E og F. Eneste betingelse er, at ferien max. kan bestilles 21 dage før ankomst, og at der betales for minimum 3 overnatninger. Dagsprisen er 20% af ugeprisen og alle andre former for rabatordninger bortfalder ved Mini-Ferie.

Se alle tilbud her.


Sommerhuse til miniferien

Er der ingen ledige sommerhuse? 
Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato. 

En Miniferie i Ulfborg byder på et hav af oplevelser

Colourbox 3 Piger Badeland
Natur_trappe_strand
Beachbowl 3

Hvis du har brug for en pause fra hverdagens stress og jag og ønsker at tilbringe noget kvalitetstid med familien, så bør du overveje at booke en kort ferie på den danske vestkyst i smukke Ulfborg. Her har du mulighed for at slappe helt af og tilbringe 3-4 dage i den smukke vestjyske natur. Området omkring Ulfborg er et af de smukkeste turistområder i hele landet, den smukke strand, de store klitter og det susende Vesterhav er med til at gøre området til et helt unikt ferieparadis.

Gå en tur på stranden eller kig forbi badelandet i Holstebro og tilbring en dejlig dag i varme og hyggelige omgivelser. Hvis i har børn med på ferien, så kan et besøg på Jyllands Park Zoo anbefales. Her kan børnene røre og fodre mange dyr og opleve dyrene i deres naturlige omgivelser. Et besøg på Beach Bowl i Søndervig byder også på underholdning for hele familien og en masse spændende aktiviteter for store og små. Feriehus Udlejning I/S sælger billetter til forskellige aktiviteter. Se flere aktiviteter her. 

Shopping og lækre spisesteder i Holstebro og Ringkøbing

Ringkoebing
Steak
Ulfborg Gæstgivergård gæster

Er i til shopping, så skal i besøge Holstebro eller Ringkøbing, her venter et stort udvalg af hyggelige butikker og forretninger, der byder på alt hvad hjertet begærer. Holstebro blev gentagne gang valgt til Danmarks primære shopping by, her finder i modebutikker såsom hyggelige Cafer og eksotiske restauranter. Ringkøbing er en gammel købstad, der er kendt for de smukke brostensbelagte gader. Hvis i ønsker at nyde en god middag, så kan Vedersø Mejerikro, Ulfborg Gæstgivergård og Nørre Vosborg anbefales. Flere restauranter i Ulfborg, Holstebro og Ringkøbing finder du her