Påskeferie

Nyd foråret og påsken ved Ulfborg

Tag en pause fra hverdagens trummerum og hyg jer med hinanden i et sommerhus i påsken. I et sommerhus ved Ulfborg/Vedersø Klit har I masser af tid til hinanden og til at nyde forårets blomstren. Hos Feriehusudlejning I/S finder I et stort udvalg af skønne sommerhuse til påsken. 

Se alle tilbud her.


Book sommerhus til påskeferien

Er der ingen ledige sommerhuse?
Ovenfor vises ledige sommerhuse med ankomst næstkommende lørdag. Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" 
for at komme til søgesiden, hvor du selv kan vælge en anden ankomstdato.

Aktiviteter Butikker og Spisesteder i påsken

Kromad Lille
Panorama Par Pae Cykelsti I Klitter
Ringkoebing

Aktiviteter og Butikker 

Butikkerne i Ulfborg, Ringkøbing og Holstebro har lukket i helligdagene. Der er åbent om lørdagen i et begrænset tidsrum. Supermarkederne i Ulfborg og omegn har åbent alle dage, så der er rig mulighed for at købe ind til påskefrokosterne. Butikkerne i Søndervig har som regel åbent på helligdage. Er man interesseret i at komme ud og opleve noget vil der også være rig mulighed for det. Af indendørs aktiviteter finder man f.eks. Beach Bowl i Søndervig, Bowl´n Fun i Holstebro eller Baboon City i Herning, som er et kæmpe indendørs legeland. Er vejret til det kan man tage til Adventure Park i Ringkøbing. Her er der rig mulighed for at spille adventure golf, fodboldgolf eller mange andre udendørs spil. Man kan også besøge Vesterhavets Fodboldgolf i Ulfborg. Her finder I også mange andre spændende udendørs aktiviteter. Er man til en cykeltur i det dejlige feriehusområde kan man bl.a. leje cykler hos Feriehus Udlejning I/S.

Restauranter

Vil man helst være fri for selv at skulle lave mad kan man nyde en god middag på én af områdets mange fine restauranter. Se udvalget her. Klitgrillen i Vedersø Klit åbner også til Påske, så der er rig mulighed for at få en is eller andet god grillmad.

Oplev påsken med Familien

Colourbox Familie Paa Eng
Colourbox 3 Piger Badeland
Strand

Påsken er en dejlig højtid, hvor der er traditioner for at familien samles til påskefrokoster, og nyder de mange fridage sammen. En god måde at nyde påskedagene på, kunne være i et af vore dejlige feriehuse ved Vestkysten. Da badevandstemperaturen i Vesterhavet jo nok ikke er høj nok på denne årstid kan man booke et af vores lækre poolhuseØnsker man nogle stille og rolige dage med kun den nærmeste familie har vi mange andre dejlige huse, som står klar til at byde jer indenfor.