Sommerferie ved Ulfborg

Tag familien eller gode venner med i sommerhus ved Ulfborg/Vedersø Klit og nyd hinanden i fantastiske naturomgivelser. Her er alt hvad I behøver til en vellykket sommerferie: stranden som nabo, fantastisk natur med klitter og skov, sjove aktiviteter og attraktioner inden for rækkevidde. Feriehus Udlejning I/S tilbyder endvidere henover sommeren et særligt aktivitetsprogram for børn. Hver tirsdag i sommerferien kan i f.eks. opleve de grønne tirsdage. 

Se alle tilbud her.

Er der ingen ledige sommerhuse?
Er der ingen huse fri, kan du klikke på knappen "flere sommerhuse" for at komme til søgesiden, hvor du kan ændre ankomstdato.


Book sommerferien her

Aktiviteter i sommerferien

DSC 0028A
Adventure Park
LEGOLAND

Tilbring din sommerferie på den danske vestkyst i Ulfborg, med en bred vifte af attraktive og spændende oplevelser. Hver tirsdag i højsæsonen bliver der afholdt grønne tirsdags markeder på parkeringspladsen foran vores kontor i Vedersø Klit. Her finder i b.la. friske grøntsager, fisk, brød og andre gode råvarer. Feriehus Udlejning I/S tilbyder også et aktivitetsprogram for børn fra uge 26 til uge 35, der giver en masse underholdning for de små. Her kan børnene blandt mange aktiviteter, bl.a. lave bolsjer. I kan købe billetter til mange oplevelser og attraktioner på vores kontor, såsom LEGOLAND, Adventure Park, Beach Bowl, Jyllands Park Zoo og mange andre. Se alle attraktioner her.

Tag hunden med på ferie i Ulfborg

COLOURBOX4868611
COLOURBOX6882416
Hund Ulfborg

Når hele familien tager på ferie i Ulfborg skal hunden selvfølgelig med. Hos Feriehusudlejning I/S er alle hunde velkommen og i mange af vores huse er husdyr tilladt. Vi tilbyder derudover huse, hvor grunden er indhegnet, så hunden kan løbe frit. I Ulfborg og Husby finder i dejlige hundeskove, hvor hunden frit kan løbe og lege.  

Nyd den flotte natur i Ulfborg

Panoramapicniciklitterne
vestkysten strand, sand og klitter
Både i lille havn ved Skalstrup, vestkystn

Området og naturen omkring Ulfborg byder på smukke strande, imponerende klitter, fjord og Vesterhav og et unikt fugleliv. Hvis du elsker at være ud i naturen, så er Ulfborg det helt rigtige feriested til dig. Tag på cykeltur, vandretur eller gåtur langs stranden og oplev et af Danmarks flotteste naturområder. Mange af de skønne sommerhuse ligger tæt på stranden og klitterne, med en spektakulær udsigt over Nissum Fjord.