Sommerhus i Ulfborg - fantastisk natur og børnevenlig badestrand

Sommerhusområdet, Ulfborg, er det perfekte feriested for jer, der leder efter ro, afslapning, fordybelse og indlevelse i naturen.

Her er der rig mulighed for få ferieminder for livet. Vi har noget for hele familien – uanset om I er til aktiviteter, oplevelser eller bare ønsker at slappe af ved Vesterhavet.

Vesterhavets bølger og brusen er unik og helt klart et besøg værd. Omkring Ulfborg er der brede, hvide og børnevenlige sandstrande, der indbyder til både leg og afslapning for både vandhunde og landkrabber. 

I et sommerhus i Ulfborg er der alle muligheder for at holde en vellykket ferie for hele familien – uanset om I er til aktiviteter, oplevelser eller blot ønsker at slappe af. De hyggelige byer rummer restauranter, cafeer, kunstudstillinger og specialbutikker der inspirerer til spændende indkøb.

En rigtig dansk provinsby

Hvis I vil opleve en rigtig dansk provinsby, så er Ulfborg stedet. I slutningen af 1800-tallet kom jernbanen til Vestjylland, og langs jernbanenettet opstod der en lang række byer. Denne udvikling gjorde sig også gældende i Ulfborg, som i 1875 blev sat på landkortet. Ulfborg er begunstiget af en usædvanlig beliggenhed mellem hav og fjord. Øst for byen ligger store naturområder med hede og skov, hvor der er masser af muligheder for vandreture og cykelture.

Per 1. januar 2018 ændrer vi navn til Feriepartner Vedersø Klit. Hvis du ønsker at leje et sommerhus i nærheden af Ulfborg til næste år, sker det på vores nye hjemmeside.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Stor hundeskov
  • Gode cykelruter

Ferie midt i Danmarks dejligste natur

jollehavn Skalstrup, Nissum Fjord vestkysten
Mark

Søg blandt mere end 400 sommerhuse ved Ulfborg

Aktiviteter og attraktioner omkring Ulfborg-Vemb

Skovlegeplads

Skovlegeplads

Jyllandsakvariet fisk

Jyllandsakvariet

Der er masser af muligheder for en aktiv sommerhusferie i Ulfborg både med indendørs og udendørs aktiviteter. Tag f.eks. børnene med på Nørhede eller Spidsbjerg skovlegeplads, hvor både store og små kan slå sig løs og udfordre motorikken og balanceevnen. Bagefter kan I nyde jeres medbragte madpakker i ro og mag ved de opstillede borde og bænke. Indbyder vejret snarere til indendørs aktiviteter, kan I med fordel tage på udflugt til Jyllandsakvariet. Her kan man kun lade sig fascinere af de smukke skabninger i de stemningsfyldte akvarier. For de modige og nysgerrige er der endda mulighed for at klappe en haj på hovedet. Når I lejer sommerhus gennem Feriehusudlejning I/S får I rabat på billetten. Find flere informationer herom ved at klikke på billedet ovenfor.
Er familien bidt af at spille golf, er Ulfborg også det helt rigtige feriested for jer. Her kan I spille golf i en afslappet atmosfære med mulighed for at møde andre mennesker, der ligeledes brænder for golfsporten. Uanset hvilken af vore baner I vælger at spille på, er der altid spændende naturoplevelser inden for rækkevidde.
Læs mere om de mange oplevelser i Ulfborg og omegn. Interesserer I jer for kultur, kan I besøge centrum af Ulfborg, hvor Ulfkær Kirke ligger. Kirken blev bygget i år 1900 og hedder Ulfkær Kirke for at undgå forveksling med den gamle sognekirke i kirkebyen. Kirken falder harmonisk og beskedent ind i bybilledet.

Usædvanlig beliggenhed mellem hav og fjord

Harpøth havn ved Skalstrup
Strand
vestkysten strand, sand og klitter

Ulfborg er en rigtig dansk provinsby med en usædvanlig beliggenhed mellem hav og fjord. Øst for byen ligger store naturområder med hede og skov, hvor der er masser af muligheder for vandreture og cykelture. Ulfborg har blandt andet et stort svømmecenter med en 40 meter lang vandrutschebane til glæde for de fleste børn. Et rigt butiks- og handelsliv er med til at gøre Vemb endnu større end den egentlig er. Lilleåen og Storåen mødes syd for Vemb og bliver til en hel lille flod, der gennem de store engarealer vest for byen løber ud i Nissum Fjord, som er noget af et lystfiskerparadis. Fra Vemb er der kun få km til Råsted, hvor man finder én af Danmarks fineste golfbaner. Og lidt syd for Vemb, ligger den gamle herregård, Nørre Vosborg.

Mad, drikke og hyggelig shopping i Ulfborg og nærområderne

Vklit Tc Udendoers
Ringkøbing sommer stemningsbillede
Antik marked Ringkøbing

Der er gode muligheder for at få stillet sulten og slukket tørsten i Ulfborg og omegn, hvad enten I er til noget hurtigt og let eller et finere og mere unikt restaurantbesøg. Både i Ulfborg, Holstebro og Ringkøbing er der gode shoppingmuligheder. Her finder du et væld af spændende butikker, lige fra unikt brugskunst og håndværk til mærkevarer og modetøj. Se mere om butikker og spisesteder i området her.

Brede og hvide sandstrande ved Ulfborg

Familie Ved Stranden
blå flag
Borneleg Ved Stranden

Der er gode hvide og brede badestrande ved Vesterhavet i området omkring Ulfborg. Vi har 5 strande, der har fået tildelt det blå flag. Det er Thorsminde, Bjerghuse, Fjand, Spidsbjerg og Vedersø Klit. Det blå flag er kendetegn for rene badestrande og rent badevand. Se mere om Vesterhavet her.