Sommerhus Fjand/Bjerghuse - ferieområdet ved hav, fjord og skov

Fjand-området er fællesbetegnelsen for 3 mindre områder mellem Thorsminde og Sdr. Nissum.

Fjand, Bjerghuse og Sdr. Fjand ligger lige ud til Vesterhavet med hvide sandstrande og lægivende klitter. Bjerghuse er et af de tidligst bebyggede feriehusområder i vort område, og nye huse kommer stadig til.

Lige syd for Fjand ligger Husby Klitplantage med sine mange fyrretræer tæt ved klitterne. Lidt længere inde i landet findes Danmarks vestligste bøgeskov. Et naturligt valg for en tur til fods eller på cykel. I området findes gårdbutik, galleri og brugskunst. Derudover ligger det tæt på Strandingsmuseet St. Georg i Thorsminde samt svømmehal.  Der er fine fiskemuligheder i å, hav og fjord.

Per 1. januar 2018 ændrer vi navn til Feriepartner Vedersø Klit. Hvis du ønsker at leje et sommerhus i Fjand, Bjerghuse og Sdr. Fjand til næste år, sker det på vores nye hjemmeside.

  • Brede Sandstrande
  • Skøn natur
  • Stor hundeskov
  • Gode cykelruter

Ferie i det grønne tæt på Vesterhavet

Sommerhus i Fjand/Bjerghuse på naturgrund
charmerende sommerhus på naturgrund i fjand bjerghuse ved vestkysten

Søg sommerhuse i Fjand og Bjerghuse her

Drone video - Bjerghuse set fra oven

Helmklit Havn Nr Fjand 7
Nr. Fjand legeplads

Sommerhusområdet Fjand/Bjerghuse ligger direkte ned til Vesterhavet og byder på et hav af oplevelser for hele familien. Stranden og den omliggende natur åbner mange muligheder for aktiviteter for både børn og voksne. Tag på cykeltur og nyd den enestående natur eller besøg hundeskoven i Husby Klitplantage og oplev en afslappet dag i et af Danmarks flotteste naturområder. Området er også oplagt til lystfiskeri, både Vesterhavet og Nissum fjord åbner mange muligheder for lystfiskere. 


Stranden og fjorden ved Fjand og Bjerghuse

Familie Ved Stranden
blå flag
DSC 0032A

Feriehusområdet Sdr. Fjand byder på god plads og huse med en rolig beliggenhed. Over en klitrække eller en kort tur gennem skoven og man er ved en dejlig badestrand. Lige så kort den anden vej og man er ved Nissum Fjord – et område med et rigt dyre- og fugleliv. Enkelte områder ved fjorden er udlagt som fuglereservater.