Sommerhus Nr. Fjand - ferie med hav, fjord, hede, skov og klitlandskab

Nr. Fjand feriehusområde har det hele - aktiviteter til børnene og storslået natur

Dette højtbeliggende område er, på trods af at det snart er lang tid siden det første hus blev bygget, endnu ikke fuldt udbygget, og der bygges stadig nye huse i området.

Grundene i Nr. Fjand er mellem 800 og 3000 kvm. store. På Hagevej ligger flere af husene med udsigt over fjorden. Nissum Fjord og det omkringliggende landskab, der tilsammen omgrænser Nr. Fjand, rummer nogle af Vestjyllands vigtigste fuglefaciliteter. De er af international betydning for store bestande af ænder, gæs og vadefugle. I Nr. Fjand er der også tænkt på børnene. En dejlig legeplads direkte ved fjorden indbyder til timers underholdning, samtidig med at forældrene kan nyde udsigten over fjorden. Det perfekte mødested for såvel børn som voksne. På vandre- eller cykeltur gennem Nr. Fjand kan du også opleve havnen, der med dens både og net byder på en interessant oplevelse.

Per 1. januar 2018 ændrer vi navn til Feriepartner Vedersø Klit. Hvis du ønsker at leje et sommerhus i Fjand til næste år, sker det på vores nye hjemmeside.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Gode cykelruter
  • Stor hundeskov

Sommerhusferie med udsigt over Nissum Fjord

BORN PA LIGGESTOLE
lille havn ved vestkysten Nr. Fjand

Søg blandt vores lækre sommerhuse i Nr. Fjand

Anbefalinger til din ferie i Nr. Fjand

Fjand Gårdbutik

Fjand Gårdbutik

Nr. Fjand legeplads

Skovlegeplads

Tag en udflugt til Fjand Gårdbutik, som ligger midt i den storslåede vestjyske natur mellem Nissum Fjord og Vesterhavet. Her kan I gå på opdagelse i det spændende galleri med brugskunst og nyde en lækker frokost i gårbutikkens café. Mangler I et indslag i ferien med mere action, så kan vi varmt anbefale  skovlegepladsen hvor såvel ung som gammel kan tage sig en tur i svævebanen eller på rutsjebanen. Der er borde og bænke på stedet, så I har mulighed for at nyde jeres medbragte madpakker. Læs mere om de forskellige oplevelser på ferien ved Vesterhavet.

Drone video - Nr. Fjand set fra oven

Nr. Fjand vejen ned til vandet
Fjand/bjerghuse vestkysten, bådehavn

Området byder på mange pragtfulde naturoplevelser, der venter på dig. I finder f.eks. Husby Klitplantage med afmærkede vandreture. Besøg området i sensommeren og oplev lyngen blomstre. Nyd det fantastiske dyreliv eller plantagens vekslende udseende alt efter årstiden. Ikke langt fra Nr. Fjand findes bl.a. indkøbsmuligheder, cafeteria, gårdbutik, grillkiosk og galleri. I de kolde årstider anbefaler vi et besøg i badelandet, der ligger 20 minutter fra området. Prøv lykken som lystfisker i de nærliggende Put & Take søer eller ved havet, fjorden eller åen og oplev en afslappet dag i naturen. 


Det smukke Vesterhav med de mange ansigter

Familie løber ud i Vesterhavet
Blå himmel, hvid sandstrand ved Vestkysten
Vesterhavet, mennesker ved strandkanten

Nr. Fjand ligger kun få km. fra Vesterhavet. Skulle du få lyst til at se det brusende hav, kan en vandretur til og langs Vesterhavet anbefales.