Sommerhus i Vedersø Klit - sommerhusferie i pagt med naturen

Vedersø Klit er et af de smukkeste feriehusområder langs vestkysten

Her ligger de smukke sommerhuse i pagt med naturen. Det ideelle valg for en afstressende ferie med ro til afslapning og refleksion. Karakteristisk for sommerhusene er, at de alle er bygget i mursten og har stråtag.

Fremsynede mennesker fik allerede for mange år siden vedtaget nogle byggevedtægter, der bl.a. stillede krav om, at alle sommerhuse i Vedersø Klit skulle være grundmurede, stråtækte og have afvalmede gavle. Der har været sommerhuse i Vedersø Klit siden 30’erne, og området står nu med mange pæne huse og megen beplantning. Ved P-pladsen foran hotellet står et gammelt redningshus, hvori roredningsbåd, raketudstyr og andet redningsmateriel tidligere var placeret.
I klitterne ved bl.a. Vedersø Klit står et stort træmonument, et såkaldt sømærke. Disse blev før i tiden brugt som kendemærke, så de sejlende på havet kunne se, hvor ved Vestkysten man befandt sig.

Per 1. januar 2018 ændrer vi navn til Feriepartner Vedersø Klit. Hvis du ønsker at leje et sommerhus i Vedersø Klit til næste år, sker det på vores nye hjemmeside.

  • Brede sandstrande
  • Skøn natur
  • Stor hundeskov
  • Gode cykelruter

Sommerhusferie i rolige og naturskønne omgivelser

Antikbutik Vederso Klit 1
Somarket Vederso Klit

Stort udvalg af lækre sommerhuse i Vedersø Klit

Anbefalinger til din ferie i Vedersø Klit

Pige ridder på pony i naturen

Vedersø Ridecenter

Stentoej

Willer Keramik

Når I holder ferie i sommerhus i Vedersø Klit, kan vi varmt anbefale jer et besøg hos Willer Keramik, hvor I kan nyde den spændende, kreative atmosfære og betragte de flotte kunsthåndværk i galleriet og på værkstedet. I kan ligeledes nyde en frokost i butikkens café. Søger I en speciel naturoplevelse, kan vi anbefale jer et besøg på Vedersø Ridecenter, hvor I har mulighed for at booke en turridning på stranden, i plantagerne og i det fredede terræn. Turen foregår på islandske heste og varigheden afhænger af form og ridefærdigheder hos den enkelte. Så hvis I kan lide heste og elsker at ride, venter der jer en fantastisk naturoplevelse på hesteryg.

Vedersø Klits hvide sandstrande

Klitter ud til Vesterhavet
Familie Ved Stranden

Stranden ved Vedersø Klit er ideel til solbadning, gåture eller badning. Vedersø Klit er ofte beskrevet som ét af de smukkeste feriehusområder langs den jyske vestkyst. Tag skovlen med til stranden. Vi kan naturligvis ikke garantere, at du finder guld, men hvis du har øjnene med dig, kan du være heldig at finde rav – også kaldet havets guld.