Sommerhus Vester Husby - et stråtækt ferieparadis tæt på Klitplantagen

Sommerhusområdet, Vester Husby, er beliggende lige nord for Vedersø Klit.

De to områder hører til nogle af de smukkeste feriehusområder langs den jyske vestkyst.

Stranden er Vester Husbys største attraktion. Er vejret ikke til badeliv og strandture, venter der skønne oplevelser i de store hede- og skovområder. Allerede i slutningen af 1920’erne fastlagde man i Husby Kommune en plan for udstykning og byggeri langs klitrækken, hvilket har medvirket til at hele området i dag er et af de smukkeste langs den jyske vestkyst. Her er der bestemte naturbeskyttelsesregler med hensyn til byggestilen. Med en grundstørrelse på mindst 5000 kvm. har man stor bevægelsesfrihed. Alle feriehusene i området er stråtækte. Stranden og de yderste naturfredede klitter er offentlig tilgængelige, men kun til fods. Vester Husby ligger lige op til Husby Klitplantage, hvor man kan vente en speciel naturoplevelse ved bl.a. at følge de afmærkede ruter. I området findes indkøbsmuligheder, turistinformation, cykeludlejning, restaurant, gallerier og brugskunst. Derudover er der ikke langt til indendørs svømmehal samt gode fiskemuligheder i å, hav og fjord.

Per 1. januar 2018 ændrer vi navn til Feriepartner Vedersø Klit. Hvis du ønsker at leje et sommerhus i Vester Husby til næste år, sker det på vores nye hjemmeside.

  • Brede sandstrande
  • Stor hundeskov
  • Skøn natur
  • Dejlige cykelruter

Store sommerhusgrunde og fantastisk beliggenhed

Vester Husby
lille havn med joller Vestkysten

Skønt udvalg af stråtækte sommerhuse i Vester Husby

Anbefalinger til din ferie i Vester Husby

Græmhus Kunstgalleri

Græmhus Kunstgalleri

klitplantage

Husby Klitplantage

I Vester Husby finder I bl.a. Græmhus, et moderne kunstgalleri, der i sin kunstforretning tilbyder et ekslusivt udvalg af dansk kunsthåndværk. Her er både nye og veletablerede kunsthåndværkere repræsenteret. Sommerhusområdet ligger tæt op ad Husby Klitplantage som bestemt også er et besøg værd. Her kan I tage på vandretur langs de afmærkede ruter gennem det fascinerende landskab. Hos Feriehus Udlejning I/S i Vedersø Klit kan I få udleveret en vandretursfolder over plantagen, så I kan forberede turen. Få inspiration til mange andre oplevelser, når I holder ferie i sommerhus i Vester Husby.

Skønne strande ved Vester Husby

Strand Vester Husby
Badesø Vester Husby

Vester Husby hører til et af de smukkeste ferieområder og stranden er et besøg værd året rundt. Ligeledes finder I en badesø på Græmvej, der er meget børnevenlig. Stranden i Vester Husby hører med til de bedste og flotteste i hele landet. Stranden er ideel til ferie med børn og tilbyder mange forskellige aktiviteter for børn og voksne. Den brede hvide badestrand har fået tildelt det blå flag, som er et kendetegn for rene badestrande og en god vandkvalitet.